UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
01.12.2015 17:40 Starost: 8 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Svetska liga Crna Gora - Srbija 10:12

Crna Gora - Srbija  10:12 (3:2, 0:4, 2:3, 5:3)

Bazen Dragan Trifunović. Gledalaca 700. Sudije: Bjanki (Italija), Nikolas (Grčka). Igrač više: Crna Gora 14 (3), Srbija 10 (4)

CRNA GORA; Lazović, Dr. Brguljan 2, Vidović, Petrović, Čučković 1, Sekulić 1, M. Janović 1, N. Janović 1, Ivović 3, Vukčević 1, Pješivač, Jokić, Šćepanović. Selektor: Gojković.

SRBIJA: B.Mitrović, Mandić 1, Gocić 1, Ranđelović, Ćuk, Pijetlović 1, Subotić 2, Aleksić, Toholj, Filipović 4, Prlainović 3, S. Mitrović, Rističević. Selektor: Savić

Odlična atmosfera, aplauzima pozdravljeni igrači obe ekipe i himne.

Crna Gora bolja u prvoj četvrtini. Domaćin je poveo sa igračem više golom Vukčevića a na isti način je izjednačio Mandić. Srbija povela pogotkom Filipovića. Crna Gora je zatim imala igrača više i kada se naš tim već odbranio Brguljan je izjednačio. Propustili smo zatim igrača višeč Crna Gore takodje ali je Čučković 1,49 do kraja doneo prednost svojoj ekipi.

Srbija dominantna u drugoj četvrtini Odlična odbrana, četiri puta smo se odbranili sa igračem manje.U seriji golova Filipović je iskoristio igrača više, Prlainović iz igre za vodjstvo 4:3 koje su povećali Subotić sa igračem više i Prlainović.Propustili smo igrača više, ali i Crna Gore pa se na veliki odmor otišlo sa našim vodjstvom 6:3

Ni posle odmora se slika nije promenila. Odlični Mitrović i odbrana pa je Crna Gora imala igrača više 10-1. Filipović je asistirao Pijetloviću za 7:3 a posle gola dobro čuvanog Ivovića Filipović i Prlainović su pogodili mrežu Šćepanovića. U poslednjoj sekundi udarac Ivovića iz daljine za smanjenje srpske prednosti 9:5.

Crna Gora je zaigraa bolje u završnom delu. Tri puta je smanjivala na tri gola razlike ali je Srbija uspevala da sačuva prednost. Propuštene su dve prilike sa igračem više pa je domaćin bio u igri.Odbranili smo igrača manje a onda majstorija Filipovića za 12:8 1,28 do kraja. Domaćin je smanjio sa dva gola ali pobeda nije ugrožena.