UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
13.06.2022 19:10 Starost: 2 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Budapest 2022

Nastavak priprema reprezentacije na Banjici

Posle kratkog odmora od rada u Kragujevcu, kandidati za srpsku reprezentaciju su večeras na zatvorenom bazenu Banjica nastavili pripreme za učešće na Svetskom prvenstvu u Segedinu i Budimpešti. Treningu su prisustvovali i predsednik saveza Viktor Jelenić i operativni direktor Đorđe Đorđević.

Predsednik Jelenić je pozdravio igrače i u kratkom govoru poželeo ekipi sreću u narednom periodu, poručujući da ova ekipa sada bez igrača koji su obeležili vaterpolo epohu, ima puno poverenje organizacije i javnosti i da radeći vredno i bez pritiska mogu da nastave sa vrhunskim rezultatima.

U utorak i sredu će sa Srbijom sparingovati reprezentativci Gruzije na čijoj je klupi nekadašnji član stručnog štaba Srbije Dejan Stanojević. Gruzijci dosta ulažu u vaterpolu, najbolji tim Dunamo je zabeležio dve pobede u ovogodišnjoj Ligi šampiona. U petak će sa Srbijom sparingovati Amerikanci, inače prvi rival u grupi u Segedinu.

U sredu će Dejan Savić odrediti sastav koji će igrati na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj. Ekipa će potom biti u Hotelu M do nedelje kada se kreće na planetarni šampionat,