UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
18.02.2019 12:10 Starost: 5 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Sutra sa Rumunijom u 17 časova

Sutra u 17 časova u Subotici će utakmicu u grupi Evropa kupa Svetske lige odigrati Srbija i Rumunija. Posle do sad odigranih mečeva Srbija ima 5 bodova, rival je bez poena. U grupi je još Hrvatska koja ima 7 bodova. Poslednji susret u grupi se igra u martu u Sisku izmedju Hrvatske i Srbije.

Reprezentacija je pre podne trenirala u bazenu Zavoda za sport a večeras će vežbati u bazenu Prozivka u Subotici.

- Igramo prvi put u ovakvom sastavu i biće zanimljivo da se vidi koliko možemo. Ovo je talentovana ekipa koja može dosta. Utakmica je bitna baš zbog trenutne forme i verujem da će biti kako treba. Meni odgovara da igram jer u Pro Reku po dogovoru u drugom delu sezone igram samo Ligu šampiona - rekao je Dušan Mandić.

Debitanti u sastavu su Petar Velkić, centar Šapca i Marko Radović levoruki vaterpolista Crvene zvezde.

- Daću sve od sebe da odigram kako treba. Naša je obaveza da se nametnemo. Ne slažem se da utakmica nije bitna. Svaka je bitna i sada je važna pobeda jer su tu i Hrvati . Očekujem dobru igru i pobedu - kaže Radović.

Velkić dodaje:

- Veliko priznanje za mene. Čast ali i odgovornost prema trenerima, ekipi da pružim dobru igru. Nije lako da se uđe u ovaj tim i tek treba da se dokazujem. Neće biti lako sa Rumunijom, oni ništa ne gube. Nadam se punim tribinama, dobroj utakmici i pobedi.