UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
19.02.2019 14:35 Starost: 5 yrs

Kategorija: Saopštenja

Prijem kod gradonačelnika Subotice

Subotica.com

Selekcija Srbije je doputovala u Suboticu još juče, a danas je upriličen prijem kod gradonačelnika Bogdana Labana. Prijemu su prisustvovali predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić, selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić i kapiten reprezentacije Srbije Gojko Pijetlović, a pored gradonačelnika i Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković, v.d. sekretar Sportskog saveza Subotice Dejan Vuković i direktorka JKP "Stadion" Tamara Dimitroski.

Selektor reprezentacije Srbije zahvalio se Subotici na domaćinstvu i uzrazio uverenje da će naš grad i ovaj put doneti sreću našim vaterpolistima pred važne turnire koji ih očekuju u naredna tri meseca.

- Kao što je bilo i za očekivati interesovanje za ovaj meč je bilo izuzetno. Imali smo obavezu da rezervišemo određeni broj karata za naš nacionalni vaterpolo savez, za gostujući savez, a prednost smo dali  mlađim vaterpolo ekipama iz Subotice, ostalo je podeljeno još tokom prepodneva u našim prostorijama - kaže Dejan Vuković, v.d. sekretara Sportskog saveza Subotice

Meč iz Subotice imaće priliku da prati čitava Srbija i svi ljubitelji vaterpola preko malih ekrana, s obzirom da je obezbeđen TV prenos na RTS2 od 17 časova.