UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
09.01.2017 17:55 Starost: 7 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Reprezentacija stigla u Bojnice

Nešto posle 17 časova vaterpolisti Srbije su stigli u Bojnice ,malo slovačkom mesto koje se nalazi u komšiluku Novakija. Bojnice će biti boravište srpske ekipe a Novaki mesto odigravanja susreta trećeg kola Svetske lige u utorak u 18 časova u Sportskom centru vodenih sportova.

Odmah po dolasku ekipa je otišla na kraći trening. Selektor Savić nije želeo da dodatno umara svoje izabranike koji su posle 40-minutnog leta do Budimpešte još pet sati proveli u autobusu na putu do Bojnica.

Zna se da je Srbija u podmladjenom sastavu ali i sa pobedničkim ambicijama. Debitovaće igrači Partizana Filip Radojević (1997), Marko Janković (1998) i Đorđe Lazić (1996). U sastavu su još. golmani Dobožanov i Rističević. centar Vico bekovi Jakšić i Drašović i sa zgodne i nezgodne strane braća Rašović, Stojanović, Mandić i Subotić .

- Moramo da koristimo ovo takmičenje da proveravamo veći broj igrača. To nam je u planu za ovogodišnju Svetsku ligu. I sa tom praksom ćemo da nastavimo - rekao je selektor Savić uz naravnoočekivanja da će Srbija biti bolja.

Sa Slovačkom se igralo samo dva puta do sada. Na EP u Beogradu 2006 i 2016 bilo je 19:2 odnosno 10:5.

- Sećam se da nije bilo lako u Areni. Prva četvrtina je bila izjednačena a posle smo se odlepili. Nadam se pobedi - kaže kapiten Dušan Mandić.