UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
12.07.2021 14:55 Starost: 3 yrs

Kategorija: Saopštenja

Saradnja sa UNIQA osiguranjem produžena do 2024. godine

UNIQA osiguranje i Vaterpolo savez Srbije nastavljaju saradnju! Ugovor kojim je do 2024. godine osnaženo partnerstvo ispunjeno medaljama, titulama i planetarnim uspesima „zlatnih delfina“ potpisali su Sonja Marić, direktorka Brenda i komunikacija UNIQA osiguranja i Viktor Jelenić, predsednik VSS.

-    UNIQA od 2016. godine ponosno nosi trofej zvaničnog osiguranja vaterpolo tima Srbije. Naše partnerstvo prevazišlo je okvire saradnje i izraslo u pouzdano prijateljstvo, krunisano najuspešnijim godinama za srpski vaterpolo. UNIQA sa posebnim zadovoljstvom ostaje osmi igrač reprezentacije i sigurna podrška Vaterpolo savezu Srbije. Oslonjeni na zajedničke vrednosti, danas otvaramo još jedno poglavlje nastojeći da osiguramo vetar u leđa za vrhunske rezultate vaterpolo tima Srbije i u budućnosti. – rekla je Sonja Marić podsećajući da su proteklih godina, pomoteri UNIQA osiguranja bili upravo članovi vaterpolo reprezentativci.

Vaterpolo reprezentacija Srbije, ubedljivo je najtrofejnija naša selekcija poslednjih godina, a prema rečima predsednika Vaterpolo saveza Srbije, Vitkora Jelenića, postoji jasna strategija kako da se trofejni niz nastavi.

-    Hvala UNIQA osiguranju na poverenju i podršci koju nam pružaju. Idemo dalje, zajedno, u nove pobede – jasan  je Viktor Jelenić.
U naredne tri godine, UNIQA ostaje sigurna podrška Vaterpolo savezu Srbije za kontinuitet osvajanja medalja na najvećim međunarodnim takmičenjima.
-    Nadam se da ćemo u narednim godinama ponoviti sve uspehe. Srbija je jedna mala zemlja, gde narod ne zna važnost osiguranja pa je velika stvar to približiti ljudima. Ovo je hrabar iskorak, pogotovo u trenutku kada je klupski vaterpolo na putu ekspanzije ka novim uspesima - izjavio je Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije Srbije.
Nakon potpisivanja ugovora, (o)sigurana podrška simbolično je zaokružena prigodnim poklonom Vaterpolo saveza Srbije UNIQA osiguranju – kapicom i loptom sa potpisima svih reprezentativaca i članova stručnog vaterplo tima koju je Filip Filipović, kapiten srpskih delfina uručio Sonji Marić.

-    Svih ovih godina, igračima je bezbednost bila vema važna. Drago mi je da se ova tradicija nastavlja i nadam se da će, kada neki od nas budu završili reprezentativne karijere, naredne generacije vaterpolista imati ovakvu podršku u budućnosti. UNIQA je 14. član našeg tima– naglasio je Filip Filipović.

Predstavnicima medija u znak zahvalnosti za podršku sa tribina i promociju vaterpolo sporta, UNIQA je darovala replike oficijelnih lopti evropskih šampionata u vaterpolu.