UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
25.07.2014 21:59 Starost: 10 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Budimpešta 2014

EP 2014.25.7. Izjave posle velike pobede

Izjave posle utakmice

Dejan Savić:

- Velika pobeda, prebrodili smo stanje šoka. Pokazali smo hrabrost, ovo je neverovatno. Srbija uvek ima šansu bez obzira na rezultat. Nismo padali, nismo srljali ni kada je bilo minus četiri. Tada smo počeli da igramo i ništa drugo.Sada smo rasterećni.Ostaje nam finale, pozivam navijače.Biće to pravi spektakl.

Stefan Mitrović je blistao:

- Medalja je u džepu. Ovo su mečevi koji su opasni za srce.Reprizirali smo London. Čestitam ekipi, nije fraza ali igrati sa ovim momcima je čast, to treba doživeti, Pobedu posvećujemo porodici ali i svim ljudima koji su izgubili sve u poplavama. Kada se držimo zajedno onda smo najjači. Daćemo sve od sebe i voleli bi da se čuje još Srbija u Madjarskoj.

Filip Filipović.

- Naš premijer voli Nemčku i mi smo imali večeras  nemački mentalitet. Jako teška utakmica, šok na početku, 5:1 za njih. Bili su bolji tri četvrtine. Na kraju smo pokazali koliko verujemo u pobedu, možda niko nije verovao osim nas i trenera. Imamo veliko srce, mentalitet je uvek naša snaga. Finale je veliko za zadovoljstvo posebno pred njihovom publikom možemo samo da dobijemo. Biće to spektakl  bar se nadam da će svi faktori biti na tom nivou

Branislav Mitrović:

- Čestimam svima, nisu moje odbrane rešile već se ekipa digla . Počeli smo da igramo kako treba ,sve je došlo na svoje. Sada idemo dalje. Srećan sam što ću biti deo spektakla u nedelju.To je najlepše za vaterpolo, treba doživeti meč na Margit sigetu izmedju Srbije i Madjarske .Oni će sve da učine da objedine evropsko i svetsko zlati ali daćemo maksimum.Očečkujem sve naše navijače, svaki glas za Srbiju će nam u ovom grotlu mnogo značiti.