UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
19.07.2013 20:47 Starost: 11 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Barcelona 2013

Poslednji trening u Beogradu pred put na SP

Reprezentativci Srbije su završili večerašnjim treningom u bazenu Zavoda u Košutnjaku pripreme za SP u Barseloni. Sutra rano ujutru preko Minhena selekcija putuje u katalonski grad gde bi trebalo da stigne posle 11 časova.

Večerašnjem treningu je prisustvovao veliki broj predstavnika medija. Novinari su iskoristili priliku da čuju očekivanja pred najveće takmičenje u vaterpolu ove godine.

-Biće zanimljiv turnir. Bilo bi odlično da pobedom protiv Australije startujemo na turniru. Biće problem sa vrućinom ali ćemo izdržati. Najvažnije je da kada bude bilo potrebno budemo u najboljoj formi - rekao je Andrija Prlainović.

Jedan od najboljih centara na svetu Duško Pijetlović kaže da je ekipa spremna:

- Uz malo sreće možemo do najvišeg cilja. Kada kažem sreća mislim da nas mimoidju povrede i bolesti. Spremni smo .

Selektor Dejan Savić je dodao da je zadovoljan atmosferom u ekipi:

- Imali smo naporne pripreme i sigurno je da će najvažniji meč biti prvo onaj u četvrtfinalu . Radili smo na mentalnoj glazuri i mislim da smo uspeli u tome.

Kapiten Vanja Udovičić je prokomentarisao:

- Svaka medalja je uspeh i stalno ponavljam da je velika stvar za Srbiju što ima ekipu kadru da u kontinuitetu osvaja medalje. Ne bežimo od odgovornosti i verujem da ćemo biti uspešni. Verujem u drugove da će odoleti pritisku.Volimo kada smo pod pritiskom. Nadam se da ćemo se izdignuti iznad situacije koja je neprijatna za sam savez jer prvi put idemo bez predsednika na jednom takmičenje.