Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
DTD Ribarstvo
Vital
Hemofarm A.D.
Asseco SEE


Medigroup
Planet Win 365
Jumbo
Studio Maruska

Blic

Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
11.06.2018 21:50 Starost: 1 year


Saradnja VS Srbije i SO Voždovac

U prostorijama gradske opštine Voždovac danas je održana pres konferencija na kojoj su prisustvovali predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, predsednik VSS Viktor Jelenić, generalni sekretar VSS Nemanja Marijan i direktor USC Voždovac Dragan Životić.

Na konferenciji je saopšteno da je opština Voždovac odlukom opštinskog veća od 1.6.2018. dodelila VSS besplatne termine za potrebe svih reprezentativnih selekcija   na bazenima USC Voždovac i to šest časova dnevno, sve do 31.8.2018.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić je na konferenciji istakao značaj pomenute odluke, kao i zadovoljstvo što će se nacionalne selekcije najuspešnijeg sporta u Srbiji pripremati baš na bazenima USC Voždovac.

Predsednik VSS Viktor Jelenić je izrazio zahvalnost opštini Voždovac i predsedniku opštine, istakavši da je ovo jedan od ključnih stvari za kontinuitet osvajanja medalja na najvećim takmičenjima i izrazio želju i nadu da će se ovaj trend koji je započela opština Voždovac nastaviti i u drugim lokalnim samoupravama , kako u Beogradu, tako i širom Srbije, jer to najtrofejniji sport i zaslužuje.