Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
DTD Ribarstvo
Vital
Hemofarm A.D.
Asseco SEE


Medigroup
Planet Win 365
Jumbo
Studio Maruska

Blic

Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
13.02.2018 15:36 Starost: 1 year


Sutra se putuje u Split

Sandor Kristian

Vaterpolisti Srbije su pola sata posle ponoći stigli u Beograd. Uspešno je završen put u Oradei, pobeda 14:7 je bila očekivana. Stigla je posle izjednačenog prvog poluvremena i potpune dominacije našeg tima u nastavku utakmice.

Ekipu je vodio Uroš Stevanović a društvo na klupi su mu pravili Stefan Ćirić i Dejan Savić.

- Prvo o utakmici... Imali smo greške u početku što su Rumuni iskoristili. Posle odmora smo pojačali odbranu, sve je došlo na svoje. Imali smo i kvalitet i bolju fizičku pripremu i to se presudilo. Ovaj rezultat je realan odnos snaga dva tima - kaže Stevanović.

O ulozi ?

- Nije to novo. Samo poštujemo odluku sa početka sezone da ja vodim ovaj tim na ovoj utakmici, zatim protiv Crne Gore i na završnom turniru ako se na njega plasiramo. A ako u tome uspemo sigurno je da nećemo voditi najbolji tim jer će većina reprezentativaca morati da se odmore posle fajnal ejta Lige šampiona.

Reprezentacija večeras ima trening u Košutnjaku a sutra ujutru se putuje u Split. Kvalifikacioni turnir Evropa kupa počinje u četvrtak. Srbija tada igra sa Maltom u 17.30, dan kasnije u isto vreme sa Grčkom a u subotu u 10.30 sa Holandijom i u 19 sa Hrvatskom.

- Putujemo sa objavljenim sastavom. Ide i Randjelović iako ga je povredio Radu. Posle udarca ovog centra naš bek je zaradio dve kopče na bradi.