Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
DTD Ribarstvo
Vital
Hemofarm A.D.
Asseco SEE


Medigroup
Planet Win 365
Jumbo
Studio Maruska

Blic

Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
13.02.2018 11:14 Starost: 1 year


Polufinalni turniri kupa Srbije za 13 i 17 godina

Polufinalni turniri Kupa Srbije 2017/2018 za mlađe takmičarske kategorije u kategoriji do 13 godina (2005. i mlađi) održaće se u terminu 24.02. - 25.02.2018. godine u Kruševcu u organizaciji V.K. Rasina i Novom Sadu u organizaciji V.K. Vojvodina.

Na osnovu dostavljenih podataka od Regionalnih saveza o plasmanu na Regionalnim kvalifikacionim turnirima, a u skladu sa Propozicijama takmičenja, na Polufinalne turnire plasirali su se sledeći klubovi:

Grupa A – Kruševac Grupa B – Novi Sad

V.K. BEOGRAD                                   VK. VOJVODINA
V.K. RASINA V.K. PARTIZAN
V.K. SPARTAK PROZIVKA K.V.K. RADNIČKI
V.K. TAŠ V.K. ZEMUN

Polufinalni turniri Kupa Srbije 2017/2018 za mlađe takmičarske kategorije u kategoriji do 17 godina (2001. i mlađi) održaće se u terminu 10.03. - 11.03.2018. godine u Novom Sadu u organizaciji V.K. Dunav i Šapcu u organizaciji V.K. Šabac.

Na osnovu dostavljenih podataka od Regionalnih saveza o plasmanu na Regionalnim kvalifikacionim turnirima, a u skladu sa Propozicijama takmičenja, na Polufinalne turnire plasirali su se sledeći klubovi:

Grupa A – Novi Sad Grupa B – Šabac
V.K. PARTIZAN V.K. SPARTAK PROZIVKA

K.V.K. RADNIČKI B.V.K. CRVENA ZVEZDA

V.K. DUNAV V.K. ŠABAC

V.K. TAŠ V.K. PARTIZAN 2

Obaveza svakog kluba da nastupi sa uredno registrovanim igračima za takmičarsku sezonu 2017/2018 i da na tehničkom sastanku preda registracione legitimacije Delegatu TK VSS. 

Igrači koji ne poseduju registracione legitimacije, uredno overene od strane RK VSS za takmičarsku sezonu 2017/2018, nemaju pravo nastupa.

Svi treneri koji vode klubove u ovom takmičenju, koji se upisuju u zapisnik utakmice i sede na klupi kluba, moraju imati uredno izdatu licencu za rad od strane VSS. 

Treneri koji nemaju licencu za rad, izdatu od strane VSS, ne mogu da sede na klupi kluba i ne mogu da budu upisani u zapisnik utakmice.

Na svim utakmicama je neophodno prisustvo doktora - lekara. U slučaju da na bazenu nije prisutan doktor - lekar utakmica ne može početi.

TK VSS će izvršiti delegiranje sudija i delegata i u najkraćem roku o tome vas obavestiti.

I