Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
DTD Ribarstvo
Vital
Hemofarm A.D.
Asseco SEE


Medigroup
Planet Win 365
Jumbo
Studio Maruska

Blic

Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
12.02.2018 18:27 Starost: 1 year


Sigurna pobeda u Oradei

Rumunija – Srbija 7:14 (3:4,4:3,0:3, 0:4)

 Bazen Jon Aleksandresku. Gledalaca 400. Sudije: Teksido (Španija), Savinović (Hrvatska). Igrač više: Rumunija 11 (2), Srbija 11 (6). Peterci: Rumunija 1 (1), Srbija 1 (1)

Rumunija: Tic, Radu 1, Negrean 1, Fulea 1, Sabo, Protesa, Teohari, Ćoveanu 2, Kretu, Oanta 1, Giban, Đorđesku 1, Gavris. Selektor: Stanojević

SRBIJA: Pijetlović, Mandić 4, V.Rašović 2, Ranđelović, Subotić 2, Lazić , Ubović, Drašović 1, Jakšić 1, Tankosić, Tomić 2 S.Rašović 2, Rističević. Selektor: Stevanović

 Vaterpolisti Srbije zabeležili su I treću pobedu u Svetskoj ligi. Podmlađeni sastav naše reprezentacije pobedio je Rumuniju u Oradei 14:7. Naredni susret koji će odlučiti prvaka grupe Srbija će igrati 20.marta kao gost u Crnoj Gori.

Susret sa dva različita poluvremena. Opušteniji prilaz utakmici I motivisanost Rumuna učinili su da posle dve četvrtine rezultat bude izjednačen 7:7. Posle velikog odmora Srbija je zaigrala kako zna. Mreža je ostala netaknuta a na drugoj strani raspoloženi Mandić I drugovi su se sedam puta upisali u strelce. Na kraju dobar utisak i sigurna pobeda.

Dva kurioziteta su vezana za susret, Sa klupe je ekipu vodio Uroš Stevanović, asistirali su mu Ćirić I Savić. Debitovao je Veljko Tankosić.

Reprezentacija je odmah posle susreta krenula za Beograd. Sutra uveče je trening na bazenu u Košutnjaku a dan kasnije se putuje u Split.

Savić vodi sledećih 15 igrača: G.Pijetlović, B.Mitrović, Mandić, V.Rašović, Filipović, Ćuk, Stojanović, Subotić, S.Rašović, Jakšić, Drašović, Randjelović, Ubović, D.Pijetlović i Lazić.

- Ovo je ekipa za turnir u Splitu. I dalje kombinujemo, odmaramo i osvežavamo igrače - rekao je selektor Savić.