UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
14.12.2017 17:01 Starost: 6 yrs

Kategorija: Domaća takmičenja

Bečej spreman za spektakl

Vlasta Jankov zasticena fotografija

U Bečeju je održana konferencija za štampu (nedostajli su predstavnici Naisa) povodom predstojećeg vaterpolo spektakla, finalnog turnira Kupa Srbije za muškarce  i finala ženskog kupa .U subotu se u polufinalu sastaju Šabac – Nais u 18, Crvena zvezda – Partizan u 20.30. Dan kasnije prvo u ženskom finalu u 18 igraju Crvena zvezda – Palilula a u 20.30 je muško finale. Prihod od ulaznica je namenjen lečenju Nastasje Nedimović bivše vaterpolo reprezentativke.

Predsednik Opštine Dragan Tošić je rekao:

- Čast nam je,  ujedno i obaveza da na dostojanstven način organizujemo ovakvo značajno takmičenje. Gledamo i u budućnost, želimo da i ovom organizacijom steknemo poverenje svih vaterpoloposlenika u Srbiji.

Zoran Avramović izvršni direktor VSS je rekao :

- Bečej je nebrojeno puta dokazao svoju privrženost vaterpolu, tako da smo bez dileme poverili organizaciju značajnog turnira gradu . Nadam se vrlo kvalitetnom programu   fer i sportskom navijanju. 

Igor Milojević, generalni sekretar SD Crvene zvezde je kazao:

- Zahvaljujem se domaćinu na izuzetnom prijemu i na besprekornoj organizaciji. Nadam se da će sve četiri ekipe prikazati kvalitetan vaterpolo i da ćemo se videti u finalu i da će Zvezda biti sa peharom na kraju,

Mirko Bradajić iz Partizana je prokomentarisao :

- Zvezda je blagi favorit . Ne treba da se zaboravi da jednu utakmicu može da odluči trenutna motivacija. Daćemo sve od sebe. 

Sportski direktor Šapčana Anto Vasović je rekao:

- Mi smo već došli u Bečej i treniramo. Svakako da želimo u finale, a tamo, sigurno ćemo zagorčati život protivniku.

Predsednik organizacionog odbora, direktor SC „Đorđe Predin Badža“ Dejan Stanojev je istakao:

- Što se tiče tehničke organizacije, ponašanje publike i ostalih stvari sigurno neće biti problema. Mi živimo za ovaj vaterpolo spektakl i sve činimo da isti protekne u jednoj fer i sportskoj atmosferi.