UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
10.09.2017 11:07 Starost: 7 yrs

Kategorija: Mladje kategorije

EP juniora, sigurno protiv Gruzije

Srbija - Gruzija 13:2 (4:0,2:2,4:0,3:0)

Sudije: Sidel (Nemačka),Polihronopulos (Grčka). Igrač više: Srbija 8 (2), Gruzija 7 (2).

SRBIJA: Gavrilović, Branković, Stanojević 1, Ganić 2, Smiljević, Vasin, Radić 3, Ilić 1, Cvetković, Šulc 4, Barać 1, Radović 1, Bulajić. 

GRUZIJA:Barabze, Škakaja, Disamodze, Samkurašvili, Memanišvili, Kokašvili 1, Vali, Kučuašvili, Imnaišvili, Češvili, Kvngia, Katamadze, Karčava.

Na EP juniora generacija 2000 na Malti, Srbija je strtovala očekivanom. ubedljivom pobede protiv borbene Gruzije. Nekoliko minuta u prvoj četvrtini igra je bila ravnopravna da bi do prvog odmora naš tim sa po dva gola raspoloženih kapitena Šulca i Radića ostvario veliku prednost 4:0.

U drugoj četvrtini je Gruzija došla do daha. Po dva gola na obe strane. Za Srbiju su pogodili Šulc i Radović. Ake je druga četvrtina bila kako-tako izjednačena u trećoj je Srbija pokazala da je kvalitet ubedljivo na njenoj strani. Ponovo četiri gola, strelci su bili Šulc, Barać, Ilić i Ganić.

Dugo nije bilo golova u poslednjem delu. Tek u poslednja tri minuta su se razigrali srpski napadači pa su Stanojević, Radić i Ganić bili precizni za konačnih 13:2. Uz malo više koncentracije sa igračem više pobeda je mogla da bude i ubedljivija. Sutra u 18.45 Srbija u drugom kolu igra sa Maltom.