Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
Dunav Osiguranje
BIC
Vital
Acibadem Hospitals Group


Medogroup

Triglav osiguranje
Biomelem

BSC software

Master Physical
Medela
Esensa

Julius Meinl
Lasta
Studio Maruska

Keel
Fudeks

RTS
10.01.2017 20:34 Starost: 1 year


Izjave posle utakmice u Novakiju

Dejan Savić je po završetku utakmice rekao:

- U prve dve četvrtine imali smo kontrolu igre u svim segmentima odbrane i napada. U trećoj smo tražili promenu ritma, nove taktičke varijante ali smo početničkim greškama ušli u njihov sistem. Dopistili smo im da povedu pa se igralo do kraja gol za gol . Bilo je više negativnih nego pozitivnih stvari Ipaknisu uigrani mladi su. To međutim ne može da bude ni njima ni meni alibi. Jasno je da ima potencijala. Idemo dalje, na kraju važno je da nismo izgubili. 

Kapiten Dušan Mandić:

- Očekivao am tešku ali ne baš ovoliku neizvesnu utakmicu. Dali smo maksimum, borili se, drago mi je da smo godinu počeli pobedom koja je bitna zbog mladosti ali i neuigranosti sastava. Videli se kada je trebalo da se odvojimo da smo bez iskustva. Trebalo je da sačakmo. Bilo je dosta kontrafauova nismo se snašli. na kraju zadovoljan sam zbog pobede.

Strahinja Rašović je bio najefikasniji:

- Bitna je pobeda. Iskreno mogli smo da se ranije odvojimo. Sami smo ih vratili u igru ,na kraju izboriliremi i pobedili. Čestike debitantima,nadam se da će ovako nastaviti i pobeđivati ali bez stresnih završnica.

Gavril Subotić je golom izborio peterce:

- Trijumf je bio cilj. Oscilacije u igri ipak nisu dopustive za nivo Srbije ali ovo je mlad, neuigran sastav. U narednom periodu ćemo to ispraviti i igrati kako treba.