Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
Dunav Osiguranje
BIC
Vital
Acibadem Hospitals Group


Medogroup

Triglav osiguranje
Biomelem

BSC software

Master Physical
Medela
Esensa

Julius Meinl
Lasta
Studio Maruska

Keel
Fudeks

RTS
09.01.2017 17:55 Starost: 1 year


Reprezentacija stigla u Bojnice

Nešto posle 17 časova vaterpolisti Srbije su stigli u Bojnice ,malo slovačkom mesto koje se nalazi u komšiluku Novakija. Bojnice će biti boravište srpske ekipe a Novaki mesto odigravanja susreta trećeg kola Svetske lige u utorak u 18 časova u Sportskom centru vodenih sportova.

Odmah po dolasku ekipa je otišla na kraći trening. Selektor Savić nije želeo da dodatno umara svoje izabranike koji su posle 40-minutnog leta do Budimpešte još pet sati proveli u autobusu na putu do Bojnica.

Zna se da je Srbija u podmladjenom sastavu ali i sa pobedničkim ambicijama. Debitovaće igrači Partizana Filip Radojević (1997), Marko Janković (1998) i Đorđe Lazić (1996). U sastavu su još. golmani Dobožanov i Rističević. centar Vico bekovi Jakšić i Drašović i sa zgodne i nezgodne strane braća Rašović, Stojanović, Mandić i Subotić .

- Moramo da koristimo ovo takmičenje da proveravamo veći broj igrača. To nam je u planu za ovogodišnju Svetsku ligu. I sa tom praksom ćemo da nastavimo - rekao je selektor Savić uz naravnoočekivanja da će Srbija biti bolja.

Sa Slovačkom se igralo samo dva puta do sada. Na EP u Beogradu 2006 i 2016 bilo je 19:2 odnosno 10:5.

- Sećam se da nije bilo lako u Areni. Prva četvrtina je bila izjednačena a posle smo se odlepili. Nadam se pobedi - kaže kapiten Dušan Mandić.