UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
08.01.2017 11:24 Starost: 7 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Trojica debitanata za Slovačku

Savezni selektor Dejan Savić odredio je tim koji će igrati protiv Slovačke u trećem kolu Svetske lige. Utakmica je na programu u utorak u 18 časova u Novakiju.

Protiv Slovaka će igrati: Dimitrije Rističević i Lazar Dobožanov (golmani), Filip Radojević, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Marko Janković, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanović i Gavril Subotić.

- Nismo hteli da povedemo Savu Ranđelovića pošto nije rešio probleme sa uvetom koji datira još od susreta sa Nemcima koji je odigran pre mesec dana. Igramo formalno sa dvojicom bekova Jakšićem I Drašovićem i naći ćemo još jedno rešenje. U timu su i trojica debitanata Radojević, Lazić i Janković, Imaju prostor za napredak i ovo je prilika da ih vidimo - kaže selektor Dejan Savić.

Reprezentacija putuje u ponedeljak preko Budimpešte za Novaki. Utakmica je u utorak u 18 časova a povratak u sredu avionom preko Beča.

U prva dva kola Srbija ima maksimalan učinak pobedama protiv Rumunije i Nemačke dok je Slovačka savladala Nemce ali je poražena od Rumuna.