UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
25.12.2014 21:01 Starost: 9 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Novogodišnji koktel vaterpolista

Vaterpolisti su večeras sjajnim koktelom obeležili godinu koja im je donela mnogo radosti. U prisustvu sponzora, prijatelja iz javnog života u BEST WESTERN Hotelu M, predsednik Milorad Krivokapić je podsetio na brojne uspehe reprezentativnih i klupskih selekcija.

- Seniori su osvojili evropsko zlato, pobedili su u Svetskoj ligi i Svetskom kupu, sva tri puta nadigravši najveće rivale Madjare. Posebno impresivan je bio trijumf u Budimpešti sa pet golova razlike. U Almatiju je bio naš podmladjen sastav i opet smo bili najbolji. Filipoviđje proglašen za najboljeg igrača sveta, priznanje je pripalo i Dejanu Saviću koji je sa Vladom Vujasinovićem pokazao veliki patriotizam i ostao u našem vaterpolu i pored primamljivih ponuda iz inostranstva- rekao je predsednik Krivokapić.

Predsednik se osvrnuo i na izbor OK Srbije koji nije našao za shodno da ni u jednoj kategoriji vaterpolisti nisu dobili priznanje za uspehe u godini koja je na izmaku.

Krug sponzora je proširen. U kategoriji zlatnog sponzora je sada i Holding Energoprojekt, u kategoriji oficijelih sponzora je od danas i Kladionica Mocart a poslovni parner je firma Samura. Zanimljivo je i to treba posebno da se istakne da su to sponzori koji ne predstavljaju javna preduzeća, već dolaze iz sveta privrede koja je prepoznala uspehe vaterpolista i našla svoj interes i da pomogne ali i da se marketinški promoviše. To je i zna sve boljeg rada marketinškog dela saveza.

Predsednik Krivokapić je dodelo zahvalnice društvenim, sportskim i privrednim organizacijama koji su pomogli rad organizacije.

Izabrani su i najbolji u ovioj godini. U ženskoj konkurenciji to su juniorka Nataša Simić, seniorka Jovana Dujović, junior Gavril Subotić, senior Filip Filipović i trener Dejan Savić.