UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
14.04.2014 14:53 Starost: 10 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Debi reprezentacije pred Kragujevčanima

Prvi put će reprezentativna selekcija Srbije igrati pred Kragujevčanima.Selektor Dejan Savić je lokalnim novinarima pred sutrašnji meč sa Rusijom (19,RTS2) rekao:


- Želeo sam da ovde budemo u kompletnom izdanju ali nema golmana Pijetlovića i Mitrovića. U poslednjem trenutku je zbog privatnih obaveza u Beograd otišao i Aleksić i njega će zameniti Jskšić. Hoćemo da se i na kvalitetan način predstavimo Kragujevčanima.Vaterpolisti Radničkog su postigli su prošle godine istorijski uspeh i drago mi je da u ovom gradu dobijamo pravi vaterpolo centar. Nadam se da ćemo igrati često utakmice ovde jer su uslovi odlični. 

Rusija je u prvom kolu pobeđena u Kazanju 12:8. 

- Sa selektorom Šagajevim, odličnim stručnjakom traže način da se vrate na veliku scenu. Imaju mlad, agresivan tim. Jesmo favoriti ali važno mi je i kakav ćemo utisak da ostavimo.

Susret sa Rusijom će imati i humanitarni karakter. Prihod od ulaznica koje koštaju 100 dinara ići će u korist lečenja mladog Kragujevčanina Aleksandra Prijovića koji boluje od teškog deformiteta kičmenog stuba.

- Siguran sam da će se Kragujevčani  ispuniti tribine do poslednjeg mesta. Kupovinom ulaznice pomoće Prijoviću a mi ćemo se truditi da ih zadovoljimo kvalitetnom igrom – rekao je Dušan Marković.

Kapiten reprezentacije Živko Gocić je rekao:

- Prvi put sam pred ljubiteljima vaterpola iz Kragujevca i malo mi je žao što utakmica nema veći takmičarski značaj. Ipak imaćemo motiv u debiju reprezentacije na bazenu sportskog centra Park.