UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
13.04.2014 18:14 Starost: 10 yrs

Kategorija: Vaterpolo savez

Gužva u Aleji trofeja u SC Ušće

Vaterpolo dan u SC Ušće. Manifestacija Aleja trofeja u organizaciji VSS i Wind comunication pokazala se kao pun pogodak. Brojni posetioci su mogli da vide desetak trofeja, jedan orden, samo deo iz riznice Vaterpolo saveza Srbije.

U prisustvu svih reprezentativaca i članova stručnog štaba prisutne je pozdravio generalni sekretar Nemanja Marijan. Posle toga su reprezentativci evocirali uspomene na pojedine trofeje. Slobodan Nikić je govorio o EP 2003 u Kranju, Filip Filipović o EP 2006 u Beogradu, Milan Aleksić o dobijenim priznanjima od strane OK Srbije a Andrija Prlainović o uspehu na EP u Ajndhovenu 2012.

Posle toga su nagrađeni autori četiri najbolje fotografije koje su pristigle na konkurs Fotkaj i osvoji Vip trip“, ostvarenom u saradnji Vaterpolo saveza Srbije i Ušće Shopping Centra. Fotoreporter Miroslav Antić, kapiten vaterpolo reprezentacije Živko Gocić, i novinar Dejan Stevović, odlučili su na sledeći način: dobitnik putovanja za dve osobe u Budimpeštu, na završnicu Evropskog prvenstva, osvojila je fotografija „Mitrović u napadu“, autora Vojislava Petrovića iz Beograda. Ručak sa trojicom vaterpolista reprezentacije Srbije u restoranu Vapiano, osvojila je fotografija sa utakmice mlađih kategorija, čiji je autor Nebojša Knežević iz Beograda. Paketi muške i ženske zvanične sportske opreme, vaterpolo reprezentacije odlaze u ruke Dušana Vučičevića iz Požarevca, autora grupne fotografije. Specijlni poklon, (sistematski pregled u Domu zdravlja „Jedro“) dobio je Dušan Miličić iz Novog Sada za fotografiju sa utakmice između VK Radnički – VK Partizan.

Zatim je usledilo druženje sa medijima i navijačima. Potpisali su igrači na desetine plakata, odgovorili na bezbroj pitanja.

Druženje je bilo pun pogodak.