Aerodrom Nikola Tesla


UNIQA

Voda Diva
Dunav Osiguranje
Vital
Acibadem Hospitals Group


Medogroup
Biomelem

Master Physical
Medela
Esensa

Julius Meinl
Lasta
Studio Maruska

Kafeterija Love and Brands

Keel
Fudeks

RTS
26.01.2014 21:42 Starost: 5 yrs


Crvena zvezda osvojila Kup !

Radnički Kon Tiki – Crvena zvezda 11:12 (2:3, 3:3, 2:3, 4:3) 

Bazen Tašmajdan. Gledalaca: 2.000. Sudije: Golijanin i Ragač (obojica Beograd). Igrač više: Radnički 13 (3), Crvena zvezda 13 (6). Peterci: Radnički 1 (0)

RADNIČKI KON TIKI: Radić , Burić 1, B. Popović, Korolija 1, Ćirković, Miličić, Ćirić, Basara, Zloković 1, F. Filipović 3, Marković 2, Đ. Filipović 3, S. Popović, Vuksanović. Trener: Jovović.

CRVENA ZVEZDA: Šefik 1 , S. Rašović 2, Rađen, Ivošević, Kljaje-vić, Vukčević 1, Avramović 1, V. Rašović 1, Ranđelović, Vapenski 3, Prlainović 2, Man 1, Draksimović, Milićević. Trener: Savić.

Crvena zvezda je u neverovatnoj završnici odbranila Kup Srbije osvojen prvi put prošle sezone. Gol odluke je delo Denisa Šefika u poslednoj sekundi. Iz očaja je uputio udarac prema Radiću, lopta je dva puta udarila o površinu vode, prevarila zaprepašćenog odlićnog golmana Kragujevčana. Nastalo je veliko slavlje Zvezde, Kragujevčani su protestvivali ali sudije nisu promenile odluku.

Pehar i medalje Crvenoj zvezdi su predali generalni sekretar Nemanja Marijan i sekretar za sport Beograda Slavko Gak.

Utakmica je za gledanje bila odlična. Mnogo borbe, kontakata, uspona i padova. Radnički je vodio 1:0, 2:1, Zvezda preostalo deo susreta.Prvi put Beograđani su imali tri gola viška 9:6. Smanjili su Jovovićevi puleni na 9:8. Kod 10:8 Šefik je odbranio peterac Filipu Filipoviću i iz kontre je Vapenski postigao gol za 11:8. Činilo se da je gotovo ali su za dva minuta Đorđe Filipović dva puta i Burić bili precizni i u poslednji minut se ušlo sa 11:11. Zvezda je imala poslednji napad, zatim i igrača više. Radnički se odbranio, krenuo 12 sekundi u svoju poslednju priliku ali je udarac izblokiran i lopta je došla do Šefika.

Radnički se žalio posle utakmice smatrajući da je gol neregularan jer je vreme isteklo i jer je Šefik udarac izveo na nepropisan naćin.