UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
09.12.2023 14:50 Starost: 140 days

Kategorija: Saopštenja

U nedelju 10. decembra seminar Udruženja vaterpolo trenera

Udruženje vaterpolo trenera Srbije će u nedelju, 10. decembra, u velikoj sali Fakulteta za sport Univerziteta „Nikola Tesla“, organizovati seminar za trenere i sve zainteresovane. Na seminaru će biti reči o nekoliko tema.

Seminar počinje u 11 časova, a tokom pozdravne reči biće predstavljeni planovi delatnosti i rada UVTS u 2024. godini.

Potom će Uroš Ganović, član ekspertskog tima UVTS, predstaviti pravne aspekte rada Udruženja.

Trener u stručnom štabu Novog Beograda, Bojan Međedović, će održati predavanje o razvijanju aerobije kod mladih vaterpolista

Dejan Perišić, sekretar Tehničkog vaterpolo komiteta Evropske akvatike (bivši LEN) i komesar za takmičenja VSS, će predstaviti nova pravila.

Vladimir Kitanović iz Zavoda za sport i medicinu sporta će u predavanju pod nazivom „Vaterpolo je i za devojčice!“ govoriti o psihološkim osnovama treniranja sportista različitih polova.

Seminar će biti završen analizom rada sa juniorskom i omladinskom reprezentacijom Srbije u 2023, o u okviru koje će Miloš Korolija, selektor naše juniorske selekcije, predstaviti učinak srpskih mlađih kategorija ove godine, ali i osvrnuti se i na koncept igre nacionalnih selekcija Grčke i Španije.

Prisustvo na seminaru je za trenere članove Udruženja obavezno kako bi im bila izdata potvrda da su članovi Udruženja i na taj način dobili ili produžili dozvolju za rad koju izdaje VS Srbije.

Svi članovi Udruženja koji do 8. decembra izmire godišnju članarinu, mogu besplatno da prisustvuju seminaru. Ostali plaćaju kotizaciju.  Za trenere koji su u inostranstvu ili iz opravdanih razloga neće moći da prisustvuju biće obezbeđen prenos.