UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
19.12.2019 05:09 Starost: 4 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Poraz Srbije u prvoj utakmici u SAD

 

SAD - Srbija 13:12 (3:4,4:2, 3:2, 3:4)

Igrač više: SAD 11 (5), Srbija 13 (5). Peterci: SAD 2 (2),

SAD: Volf, Huper 1, Stivenson 1, Obert, Halok 4, Kupido 1, Vilijams 1, Langevič, Boven 3, Ramirez 1, Smit, Irving 1. Selektor: Udovičić
SRBIJA: G.PIjetlović, Subotić, V. Rašović 1, Ranđelović, Ćuk, Dedović , Vico 1, Aleksić 3, Gogov 1, Filipović 3, Prlainović, S.Rašović 3, Živojinović. Selektor Savić.

U prvoj utakmici na pripremama u SAD Srbija je poražena u San Diegu od domaćina 13:12. Savić je odmarao B. i S. Mitrovića, Jakšića, D.Pijetlovića i Mandića.

Osetio se u igri Srbije umor i prilagođavanje vremenskoj razlici od devet sati. Utakmica je odigrana na otvorenom bazenu, u večernjem terminu po prohčadnom vremenu.

Srbija je posle 0:2, došla do svoje igre i uspela da dobije prvu četvrtinu 4:3. U naredne dve je domaćin bio uspešniji, dva puta imao i dva gola prednosti. Srbija je u trećem delu preko Filipovića izjednačila na 8:8 ali su do kraja četvrtine domaćini postigli dva gola i ta prednost je za naše igrače bila nedostižna.U poslednjem delu se igralo gol za gol, Srbija je četiri puta smanjila razliku na pogodak ali nije bilo preokreta.

Naredni meč se igra za dva dana.