UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
15.10.2018 15:40 Starost: 5 yrs

Kategorija: Saopštenja

Blic medijski sponzor VS Srbije

Foto> V.Živojinović RAS Srbija

Vaterpolo savez Srbije, najtrofejniji u našoj zemlji, i "Blic" potpisali su ovog ponedeljka dvogodišnji ugovor o medijskoj saradnji.

Najbolji su ponovo stali uz najbolje. Posle Olimpijskog komiteta, ali i Košarkaškog, Fudbalskog, Odbojkaškog i Rukometnog saveza, “Blic” je medijsko sponzorstvo zaokružio sa našom kućom vaterpola.

Tim povodom, ugovor su potpisali Viktor Jelenić, predsednik Vaterpolo saveza i Sreten Radović, direktor našeg izdavaštva, a ispred trofejnih "delfina" bili su i selektor Dejan Savić, generalni sekretar Nemanja Marijan i predsednik Skupštine VSS Saša Vlaisavljević, inače direktor aerodroma Nikola Tesla.

- Sa "Blicom" sam već imao saradnju dok sam bio predsednik u Zvezdi i očekujem da će to da bude saradnja na visokom nivou pošto je "Blic" već medijski sponzor i ostalim našim velikim sportovima, kao i Olimpijskom komitetu. Naši ciljevi su uvek isti, a to je osvajanje medalja, po mogućstvu zlata, a "Blic" će da bude tu da nas prati i da nam pomaže koliko može - istakao je Jelenić.

Ponosni smo što smo sa Vaterpolo savezom učvrstili i onako odlične odnose i tako zaokružili medijsku ogrlicu sa našim najuspešnijim sportskim savezima.

- Ovo nije ništa novo. Ovo je faktički nastavak onoga što smo mi radili. Što znači da dobro radimo i da smo napravili dobar tim, dobru saradnju. Mislim da je logično da vodeća medijska kuća u Srbiji bude vezana za saveze koji upravo predstavljaju razne nacionalne interese kao što je Vaterpolo savez Srbije. Tako da su očekivanja da našoj publici, pratiocima i ljubiteljima vaterpola ponudimo ono što je najbolje i podržimo ne samo one koji gledaju, nego i one koji se bore u ime naše zemlje - naglasio je Sreten Radović.

O važnosti nastavka saradnje između naše kuće vaterpola i "Blica" govorio je i generalni sekretar VSS-a Nemanja Marijan:

- Vaterpolo kao vaterpolo nije toliko zastupljen sport u medijima i veliko mi je zadovoljstvo što smo potpisali ugovor o medijskom sponzorstvu. I dosadašnja saradnja je bila odlična i mislim da ćemo i posle ovog potpisivanja unaprediti tu saradnju. Očekujem da zajedno radimo na promociji i popularizaciji vaterpola - istakao je Marijan.

Izvor> Blis.rs