UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
30.08.2018 14:18 Starost: 6 yrs

Kategorija: Mladje kategorije

EP JUNIORA , Srbija bez polufinala

Juniori Srbije su poraženi u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Minsku od Španije na peterce 11:9 (2:2,3:2,2:2,0:1 - 4:2). U nastavku takmičenja boriće se za plasman od 5. do 8. mesta.

Srbija je igrala u sastavu:Popović, Smiljević, Barać 3, Nešić 1,Kikaleišvili 1, Vasin 1, Vučinić 1, Tomić 1, Vićković, Šulc 1, Andrin Timotijević i Bulajić.

Srbija j dva puta vodila u prvoj četvrtini golovima Baraća i Vasina. Dve sekunde pre kraja tog dela Bertan je izjednačio. U nastavku igre Španija je bila ekipa koja je imala prednost. U drugoj četvrtini je bilo i 5:3 ali je Kikaleišvili smanjio pred veliki odmor.Rival je u trežem delu čuvao prednost, minus od dva gola su smanjivali Barać i Timotijević.

Sredinom poslednje četvrtine Tomić je izjednačio. Srbija je imala napad za pobedu, igrača više ali je odbranjen udarac Vićkovića.

Kod peteraca Španci su pogodili četiri šuta dok su za Srbiju prvo neuspešni bili Tomić i Vučinić a pogodili su Barać i Šulc.

Za dva dana Srbija će igrati u razigravanju za plasman od petog do osmog mesta sa poraženim iz duela Mađarska - Crna Gora.