UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
16.12.2017 22:25 Starost: 6 yrs

Kategorija: Domaća takmičenja

Najava dva finala Kupa

VSS Ivica Veselinov

Finale l u Bečeju počinje večeras u 20.30 časova. Favorit je Partizan ali Šabac koji poslednjih godina ulaže mnogo ne misli da se preda.

Crno-beli su oduševili pobedom u derbiju.

- Nismo očekivali ovoliku razliku,nije realan odnos snaga. Presudio je igrač manje. – kaže Stefan Ćirić, trener Partizana.To što smo favoriti u finalu nas ne zavarava jer znamo koliko mogu. Prošle godine su nas u  namučili u Šapcu

Kapiten Dimitrije Rističević je uneo sigurnost ekipi .

- Čestitke svima. Odigrali smo najbolje u ovoj sezon- Samo ovakvim pristupom možemo do cilja. Ispraznili smo se dosta fizički i više emotivno. Ne smemo da poletimo.

Iz Šapca poručuju da ne pomišljaju na predaju.

- Biće nam mnogo lakše jer nemamo šta da izgubimo. Pružićemo najjači mogući otpor. Tražićemo svoju šansu, pa ukoliko se ona ukaže moraćemo da je iskoristimo – kaže Mirsad Zajmović, trener Šapčana.

Mihajlo Repanović, jedan od najzapaženijih u redovima Šapčana protiv Naisa kaže:

- Svesni smo da protiv Partizana moramo da odigramo mnogo bolje . Beograđani su u prednosti .Borićemo se do kraja, pa šta bude. Možda se i ukaže prilika. 

Pre toga u 18 igraće Crvena zvezda i Palilula u ženskom finalu. Zvezda bez Nađe Novaković, Palilula kompletna. Zvezda hoće nastavak dominacije, Palilula prvi trofej. Ove sezone 1:1 u pobedama.

- Biće dobra utakmica, snage su izjednačene. naš adut je sjajna atmosfera i ogroman motiv - kaže kapiten Palilule Kristina Miladinović.

Ninja Josifović iz Zvezde dodaje:

- Mlade ekipe, biće dobra utakmica. Odlično se poznajemo. Jedva čekamo susret, bodrimo se medjusobno i uz malo sreće očekujem pobedu.