UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
05.06.2017 20:40 Starost: 7 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Početak priprema reprezentacije

Dejanu Saviću , trofejnom selektoru, večeras su se na bazenu Milan Gale Muškatirović javila 23 igrača. Bez izostanka. Istina prvom treningu doprinos nisu dali povređeni Mandić i Strahinja Rašović. Savić je održao kraći sastanak, uobičajen pred početak priprema. Najvažnija akcija je SP u Budimpešti u drugoj polovini jula, a u junu je finalni turnir Svetske lige u Ruzi, predgradju Moskve.

- Ovo je početak nečeg novog. Sačekalo nas je dosta informacija, i pozitivnih i na žalost negativnih. Ali, šta da radimo– rekao je kapiten Filip Filipović. - Krećemo bez pritiska, bez imperativa rezultata. Ova ekipa je to zaslužila. Videćemo i u kojem ćemo sastavu igrati .

Uloga kapitena za Filipa neće biti problem:

- Uvek smatram da sam samo deo ove sjajne ekipe odličnih ljudi. Probaću da se, osim nošenja zastavice, ne ističem baš previše. Imamo iskustvo, pomoći ćemo mladima da se uklope u sistem. Kada imate u ekipi takve igrače i ličnosti kao što su Prlainović, Pijetlović, Aleksić i drugi uloga kapitena je lakša – završio je Filipović.

Saviću su se javili: G.Pijetlović, B.Mitrović, Dobožanov, Rističević, V.Rašović, Filipović, Aleksić, Ranđelović, Drašović, D.Pijetlović, Ubović, Toholj, Lazić, Stojanović, Prlainović, Vasić, S.Mitrović, Subotić, Jakšić, Ćuk i Vico, i povredjeni Rašović i Mandić.