UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
17.07.2014 19:02 Starost: 10 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Budimpešta 2014

EP2014. Vanja Udovičić na Margit Sigetu IZJAVA !!!

U Budimpeštu je večeras stigao ministar omladine i sporta Vanja Udovičić da posmatra utakmicu Srbija - Madjarska. Pored saradnika u pratnji je bio i ambasador Rade Drobac.

Ministra omladine i sporta su sačekali Deneš Kemenj predsednik madjarskog saveza i predstavnici VS Srbije predsednik Milorad Krivokapić i generalni sekretar Nemanja Marijan. Drušrvo  mu je pravio i Igor Vušurović direktor Uprave za sport Crne Gore.

Pre utakmice ministar je rekao:

- Očečkujem uspeh kao i svi koji navijaju za Srbiju.Dolaskom pružam podršku i to se očekuje od ministra.Znam koliko znači da smo ovde a ne samo kada se osvajaju medalje i čestita.Moja podrška na licu mesta treba da bude kada je najvažnije. Sigurno ću doći na utakmice za plasman ako treba u četvrtfinalu ili ako budu prvi u grupi onda narednog petka u polufinalu. Nisam uspeo mnogo da vidim do sada jer se igralo u vreme radnog vremena ali duboko verujem u njih kao što i oni veruju u sebe. Ne želm da pričam o zlatu ali iskreno se nadam da je medalja glavni cilj i što da ne najsjajnija medalj i da tako nastave kontiunitet donošenja odlićja sa velikih takmičenja. Verujem u njih i želim im sve najbolje.