UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
21.05.2020 11:10 Starost: 4 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Reprezentativci počinju 25.maja

Vaterpolisti počinju sa radom na reprezentativnom nivou. Prvi skup je u ponedeljak 25.maja u Košutnjaku. Radiće se do 29.maja, sledi slobodan vikend pa od 1. do 6.juna drugi ciklus. Takvi ciklusi će trajati do 25.jula uz desetodnevni odmor na polovini rada, tačnije posle četvrte nedelje.

- Počinjemo, za sada bez bazena. Radićemo u teretani i na terenima Zavoda za sport. Biće u početku malo improvizacije ali ću se potruditi da bude što ozbiljnija. Moramo da radimo, da ne gubimo vreme. U interesu je svih nas - rekao je Dejan Savić.

Na prvim pripremama će se pojaviti: Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Petar Velkić, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Petar Tomić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović, Draško Gogov i Strahinja Rašović.

Naknadno će se priključiti: Branislav Mitrović, Stefan Živojinović, Lazar Dobožanov, Nikola Jakšić, Dušan Mandić, Nikola Lukić, Miloš Ćuk i Stefan Mitrović.

- To je spisak igrača koji će raditi. Ipak, u zavisnosti od rada mladjih kategorija postoji mogućnost da i jedan broj mladih vaterpolista priklučimo radu - kazao je Savić.