UNIQA
Hemofarm A.D.
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Voda Diva


Medigroup - Dom zdravlja Jedro
Planet Win 365
Studio Maruska

Blic

Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
19.12.2019 17:54 Starost: 279 days

Kategorija: Mladje kategorije

Srbija u finalu SP

Srbija – Italija 9:7 (1:0, 2:2, 3:2, 3:3)

Igrač više: Srbija 8 (5), Italija 11 (2). Dva igrača više: Italija 1 (0). Peterci: Italija 1 (1).

SRBIJA: Gavrilović, Branković, Barać, Nešić, Stanojević 1, Mitrović, Vučinić 2, Cvetković 1 , Martinović 1, Šulc 3, Pljevančić, Radović 1, Mišović. Savezni trener: Stevanović.
ITALIJA: Di Dona, Di Martire 1, Ferero, Antonuči, Narciso, Di Martire, Gudi, Novara 3, Mezaroba 1, Tozi, Spine 2, Tartaro, De Mikelis. Savezni trener: Silipo.

Srbija je u finalu Svetskog prvenstva u konkurenciji igrača do 20 godina. U odličnoj utakmici, pravom ratu nerava u polufinalu je pobedjena Italija 9:7. Sve vreme je Srbija bila bolja. Sjajna odbrana sa ponovo odličnim Mišoviđem je radila veliki posao.

Kod 3:0 za Srbiju Italijanu su prvi gol postigli iz peterca 2,5 minuta pre poluvremena. Nekoliko puta uz čudan sudijski kriterijum su su uspevali da se približe na minus jedan ali je Srbija smireno sve držala u svojim rukama.

U poslednjoj četvrtini se razigrao Šulc, Srbija je imala dva puta prednost od tri gola i to Italijani nisu mogli da ugroze. Zasluđen trijumf sjajnih srpskih igrača koji zaslužuju sa stručnim štabom sve čestitke. Sutra je rival bolji iz duela Grčka - Hrvatska.