UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
17.01.2016 15:06 Starost: 8 yrs

Kategorija: Saopštenja, Beograd 2016

Pohvale organizaciji, zahvalnost državi

Protekla je prva polovina Evropskog prvenstva u vaterpolu. Na konferenciji za medije predsednik VS Srbije Milorad Krivokapić i direktor Preduzeća EP vaterpolo 2016, sa neskrivenim zadovoljstvom su prokomentarisali sve što se proteklih sedam dana događalo u Beogradu i Kombank areni.
- Ovo su istorijski dani za vaterpolo kako u Srbiji tako i u svetu. Prisustvujemo promociji vaterpola, Srbije, sjajnoj atmosferi. Mislili smo da je Arena hir a sada smo shvatili da je potreba. Ponosni smo na rezultate obe selekcije i nadam se da će nastaviti u tom pravcu - rekao je direktor Preduzeća Darko Udovičić.

Predsednik saveza Milorad Krivokapić je prvo čestitao vaterpolo radnicima.
- Danas nema privatnih agencija da rade i ubiru prihode. Sve ovo je delo ljudi iz vaterpola i zbog toga sam ponosan. Ponosan sam i na ambijent posebno kada igraju naše reprezentacije. Nema karata,da bi svima da udovoljili.O organizaciji je važna ocena sa strane – najbolja do sada.

Zatim je dodao:
- Bez grada i države ne bi mogli ovo da uradimo. To stalno ističemo jer je to jednostavno istina koja ne može da se zaobidje. Još jednom se zahvaljujem premijeru Aleksandru Vučiću i ministru mladine i sporta Vanji Udovičiću što su u teškom finansijskom trenutku pronašli mogućnost da nam uplate sredstva iz budžeta. Dobiti u ovom trenutku, dobiti pre roka novac, je fantastično.To se nikada nije ranije dogodilo i to je još jedna potvrda spremnosti da se pomognu sportu i vaterpolu.

Darko Udovičić je govorio i o kartama:
- Za četvrtfinale su karte u prodaji. Ali mora da se zna, uvek moramo prvo da ispunimo obeveze prema LEN, stranim federacijama i njihovim navijačima i ako se ukaže mogućnost karte će  biti puštene u prodaju. Videćemo da možda pomerimo zavesu svesni da gledaoci na toj strani neće moći da vide teren pa bi rešenje bilo u video bimu. Još o tome razgovaramo.

Milorad Krivokapić se zahvalio medijima na izveštavanju:
- Bez vaše podrške ovo ne bi uspeli da uradimo. Prijaju komplimenti sa svih strana, ovo j po ocenama velike većine najbolje organizovano prvenstvo do sada. Muškarci su u žiži, devojke koje rade tek godinu dana, su pokazale kvalitet i to nas čini zadovoljnim. Sigurno je da ćemo i u narednim danima biti uspešni i da ćemo uživati u vaterpolu. Reprezentacije zalsužuju čestitke, hajde da ih podržimo do kraja.