UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
10.01.2016 23:42 Starost: 8 yrs

Kategorija: Saopštenja, Beograd 2016

Saopštenje Vaterpolo saveza Srbije

SAOPŠTENJE

Povodom sporne fotografije koja se pojavila u pojedinim medijima na dan otvaranja Evropskog prvenstva u vaterpolu 10.01.2016. godine, Vaterpolo savez Srbije najoštrije osuđuje pokušaj neodgovornih pojedinaca da devalviraju ogroman trud uložen u proteklih godinu i po dana u organizaciju ovog velikog sportskog događaja.

Vaterpolo savez Srbije nikada se nije bavio politikom niti će to činiti ubuduće, ali u cilju zaštite našeg integriteta, kao i besprekorne slike koju smo u svet poslali organizacijom Evropskog prvenstva moramo da obavestimo javnost da je sporna fotografija klasična fotomontaža i pokušaj zluradih i malicioznih pojedinaca da ovaj, za nas veliki i istorijski dan, zloupotrebe u političke svrhe.

Mi ćemo se protiv takvih pojedinaca boriti punom Arenom, pobedama i zlatnim medaljama na koje je svaki građanin Srbije ponosan.

Ovom prilikom se  našim navijačima zahvaljujemo na sjajnoj podršci tokom meča sa Hrvatskom, u nadi da će uz nacionalni tim Srbije biti u ovako velikom broju do poslednjeg dana turnira.

VATERPOLO SAVEZ SRBIJE

Datoteke:
Saopstenje_10012016.pdf171 K