UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
23.12.2015 15:30 Starost: 8 yrs

Kategorija: Saopštenja, Beograd 2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić o organizaciji EP

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izrazio je zadovoljstvo veoma dobrom organizacijom predstojeeg Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine koje će se održati u Beogradu i izrazio očekivanje da će to biti prilika da se Srbija predstavi na najbolji mogući način.

- Zlatna medalja bi bila kruna zajedničkih napora- konstatovao je Nikolić koji je predsedavao 3. sednicom Organizacionog odbora Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. ć, saopsstila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

On je dodao i da je predstojeće Evropsko prvenstvo u Beogradu slava, čast i uspeh svih pojedinaca, organizacija i institucija koje su učestvovale u organizaciji.

Nikolić je konstatovao i da Srbija ima obavezu da pruži sve uslove našim zlatnim delfinima, posebno zato što su u ovoj i prošloj godini na devet zvaničnih takmičenja osvojili devet zlatnih medalja.

- To je istorijski rezultat na koji je cela nacija ponosna - istakao je Nikolić koji je predsednik Organizacionog odbora Evropskog prvenstva 2016. godine u vaterpolu.

Šampionat Evrope u Beogradu će se igrati od 10. do 23. januara naredne godine.