UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
15.07.2014 14:21 Starost: 10 yrs

Kategorija: Reprezentacija, Budimpešta 2014

Izjave posle Nemačke

Filip Filipović:

Na ivici i preko dozvoljenog kontakta je uvek kada su nam Nemci rival. Ostali smo hladni, završili bez povreda a to je pored pobede najbitnije. Znamo šta nas čeka sa Madjarima, neki od nas su već igrali ovde. Imamo predstavu šta može da se dogodi. Španci su imali priključak ali im nije bilo dozvoljeno da se vrate do kraja u meč

Živko Gocić:

- Moramo da poboljšamo agresivnost nego što smo pokazali do sada. To je važno za Madjare. Zadovoljan sam do sada prikazanim. Madjari su veliki rival, možemnogo da donese.Ipak čekaju nas posle još dve utakmice i svaki rezultat u tom susretu ništa ne znači. Ni remi ni poraz nisu smak sveta.

Slobodan Nikić:

- Cenrti igraju dobro zahvaljujući igri ostalih. Birna je ekipa. Mi smo na dobrom putu. Sa Madjarima očekujemo spektakl. Pokušačemo da pobedimo i budemo prvi u grupi.

Milan Aleksić:

- Treba da budemo zadovoljni pobedom ali smo primili nekoliko lakih golova. Većim delom igre je bilo kako treba.

Dejan Savić:

- Nisam najzadovoljniji jer sam mislio da smo neke stvari prevazišli. Sada se videlo da to nije tako. Očekivali smo tešku utakmicu i sada su dali maksimum. Kada se pogleda možda je bolje da je to sada nego kasnije. Mnogo stvari moramo da ispravimo tokom takmičenja. Sada nas očekuju jako teške utakmice i tu moramo da budemo bolji.