Soccer


UNIQA

Metalfer Steel Mill
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Voda Diva

Fizio Group DOO
Keel
Malmsten
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
07.06.2017 13:07 Starost: 4 yrs

Kategorija: Reprezentacija

Protiv Australije u Nišu, Kruševcu i Kragujevcu


Vaterpolo reprezentcija Srbije će u sklopu priprema za finalni turnir Svetske lige, koji će se od 20. do 25. juna održati u Rusiji, odigrati tri prijateljske utakmice. Rival aktuelnim olimpijskim, svetskim, evropskim šampionima, osvajačima Svetskog Kupa i braniocu trofeja u Svetskoj ligi biće selekcija Australije.
Vaterpolisti će nastaviti sa praksom odigravanja mečeva u unutrašnjosti i popularizacijom vaterpola širom Srbije, a ponovo neće biti zanemaren ni humanitarni karakter.

Prva utakmica na programu je u Nišu 14. juna od 19.30, dan kasnije u Kruševcu od 18 sati igra se drugi duel, dok je treći meč zakazan za 16. jun u Kragujevcu od 19 sati.
Za utakmice u Nišu i Kragujevcu biće besplatan ulaz, dok će sav prihod od ulaznica za meč u Kruševcu biti namenjen u humanitarne svrhe. Karte će koštati 200 dinara i moći će da se kupe na blagajni SC Kruševac.

- Australija je će biti pravi rival za pripremu  svega onog što nas očekuje na finalnom turniru Svetske lige. Njihov način igre znao je da nam pravi probleme tako da sam siguran da ćemo ove prijateljske mečeve iskoristiti na najbolji mogići način da se dobro spremimo - kaže Milan Aleksić i dodaje:

- Posebno zadovoljstvo za sve nas je što ćemo ove tri utakmice igrati u unutrašnjosti Srbije. U Nišu, Kruševcu i Kragujevcu smo uvek srdačno dočekivani, tribine su bile pune, atmosfera sjajna pa se nadam da će tako biti i ovog puta. Siguran sam da će ljubitelji vaterpola uživati a mi ćemo se potrduiti i da ih obradujemo pobedama -  konstatovao je Aleksić.