UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
23.01.2020 14:58 Starost: 4 yrs

Kategorija: Budapest 2020

EP Budimpešta, sutra protiv Grčke

Foto Aleksandra Krupanič

Dan posle utakmice i poraza od Španije u četvrtfinalu EP srpski vaterpolisti se okreću sutrašnjem meču sa Grčkom u razigravanju za plasman od petog do osmog mesta. Susret se igra u 16 časova.

- Moramo da se dignemo. Motiv sigurno postoji, treba da prvenstvo privedemo kraju na pravi način. Žao nam je zbog Španije, drugačije smo želeli ali na žalost nismo uspeli. Napad nije bio na željenom nivou i kada je trebalo da prelomimo utakmicu nismo to uradili - rekao je debitant Nikola Dedović.

Branislav Mitrović je dodao:
- Ova ekipa shodno rezultatima koje je postizala ima motiv da odigra prvenstvo do kraja na najbolji mogući način. Jednostavno samo nam je Grčka u glavi i moramo da nadjemo snage da odigramo kako dolikuje. Naravno ostaje žal zbog Španije. Odbrana je bila dominantna kao i mnogi segmenti u igri ali jednostavno u napadu nam nije išlo i šest golova je za ovakav tim malo. Španija je odlična ekipa a mi moramo posle prvenstva da analiziramo šta nije bilo dobro. Ubedjen sam da ćemo protiv Grka svi dati sve od sebe. To je naša odlika i srećan sam što sam deo takvog tima.