UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
14.01.2018 18:42 Starost: 6 yrs

Kategorija: Ženski vaterpolo

Slavlje devojaka Vojvodine

Vojvodina je pobednik ženskog Kupa Srbije za 17 godina. Danas je Vojvodina pre podne savladala Palilulu 9:8. Za pobednika po dva gola Avdićke, Vojinovićke i Rončevićke dok se kod Palilule istakla Nastićeva sa tri gola, po dva su postigle Teodorović i Popov. U poslednjem susretu ,koji je rešavao pitanje prvaka Novosađanke su veceras lako savladale Crvenu zvezdu 13:4. Ovoga puta Beograđanke nisu imale rezerve. U Vojvodini najefikasnija Avdićka sa četiri gola, kod Zvezde Hristina Ilić sa tri.

U prvoj utakmici u subotu Palilula je pobedila Crvenu zvezdu 13:12. Milićević i Nastić su sa četiri gola bile najefikasnjije kod pobednika. Zvezda je igrala sa osam igračica a četiri gola je postigla Hristina Ilić, po tri Milovanović i Kaplarević.

Plasman: Vojvodina 6, Palilula 3, Crvena zvezda bez bodova,

Sastavi, Vojvodina: Travar, Žagar, Avdić, Banjac, Heđelaji, Vojinović, Kolašinac, Ilić, Žagar, Rončević, Moćan. Trener: Drezgić.

Palilula: Radosavljević, Popov, Andrejić, Rebić, Grličić, Stevanović, Ignjić, Milićević, Grličić, Teodorović, Tufegdžić, Ristić, Nastić i Miljanović. Trener: Ilić.

Crvena zvezda:Vujović, Mijušković, Sekulić, Zelić, Milovanović, Miljković, Kaplarević, Ilić. Trener: Ćorović