UNIQA
Hemofarm A.D.
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Voda Diva


Medigroup - Dom zdravlja Jedro
Planet Win 365
Studio Maruska

Blic

Keel

RTS

Julius Meinl

Kafeterija Love and Brands
09.12.2019 17:41 Starost: 82 days

Kategorija: Reprezentacija

Generacija 99 sutra putuje na SP

Srpska juniorska reprezentacija u utorak putuje u Kuvajt na Svetsko prvenstvo koje počinje 12.decembra i traje do 20.decembra. Srbija je slobodna prvog dana a zatim igra sa Japanom (13.12.),Južnom Afrikom (14.12.), Hrvatskom (15.12) i Kinom (16.12). Ukoliko bude prva u grupi Srbija će biti direktan četvrtfinalista.

Sastav Srbije: golmani - Pavle Gavrilović (Šabac), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Đorđe Vučinić (Šabac), Nemanja Stanojević, Stefan Branković, Luka Pljevančić (Radnički), Kristian Šulc, Marko Radović, Vasilije Martinović (Crvena zvezda), Andrej Barać, Aleksa Nešić, Petar Mitrović (Partizan), Aleksa Cvetković (Niš).

Savezni trener je Uroš Stevanović u stručnom timu su treneri Tomisliav Okičić, Darko Bilić i Dragan Kozomora, lekar je dr Ivan Marjanović i tim menadžer Goran Čanković. Sudija je Nenad Golijanin.

- Ova reprezentacija je dosta promenjena u odnosu na tim koji je prošle godine na Evropskom prvenstvu bio šesti. Mladji smo ali to ne menja ambicije. Idemo korak po korak sa ciljem da dobijemo svaku utakmicu. Pripremili smo se koliko smo mogli na osnovu plana saveza, bilo je vikend priprema, zajedničkih okupljanja i spremni smo za Kuvajt - rekao je Uroš Stevanović.