UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
14.09.2017 19:04 Starost: 7 yrs

Kategorija: Mladje kategorije

EP juniora , bez Srba u polufinalu

Španija - Srbija 11:8 (2:1,3:2, 2:2, 4:3)


Sudije: Kastanjola (Italija) i Dervuh (Francuska). Igrač više:Španija 7 (4), Srbija 15 (4). Peterci: Španija 1 (1), Srbija 1 (1).

ŠPANIJA: Serano, Samahua 5, Asensio, Preto, Baringo, Bertran 1, Ečevarija 3, Montes, Ruiz 2, Alegre, Alkon, Grasija.

SRBIJA: Gavrilović, Branković, Stanojević, Ganić, Smiljević 1, Vasin, Radić, Ilić, Cvetković, Šulc 4, Barać 2, Radović 1, Bulajić.


Srpski vaterpolisti nisu uspeli da se plasiraju u polufinale EP na Malti. Poraženi su od Španije 11:6 i takmičenje nastavljaju borbama za plasman od 5. do 8. mesta. Sutra Srbi igraju sa Grčkom u 15.

Sredinom druge četvrtine bilo je 2:2 da bi posle toga Španci zaigrali mnogo bolje. Na poluvreme su otišli sa prednošću od dva gola. Tračak nade se ukazao krajem trećeg dela kada su Šulc i Barać uspeli da smanje na 6:5 ali je nekoliko sekundi pre kraja Ečeverija postigao gol za plus dva.

U poslednjih osam minuta Srbi su krenuli na sve ili ništa.Nije bilo sreće sa igračem više.Priča je bila gotova posle tri minuta kada je rival pobegao na 9:5, kasnije i na 11:6 da bi u finišu naš tim ublažio poraz. Treba napomenuti da je u prvoj četvrtini Brankoviću jakim udarcem povređena usna i posle ušivanja neće igrati sutra a u posledjem delu je udaren Stanojević koji je izgleda uzvratio pa je sa protivničkim igračem dobio crveni karton.I učešće Stanojevića je neizvesno.