UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
12.04.2024 18:20 Starost: 18 days

Kategorija: Saopštenja

Dogovor VSS i predstavnika Šapca oko velikog turnira u julu

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić sastao se sa gradonačelnikom Šapca dr Aleksandrom Pajićem u njegovom kabinetu kako bi razgovarali o predstojećem turniru koji VSS planira da organizuje od 4. do 7. jula u Šapcu. Sastanku su u ime domaćina prisustvovali i član Gradskog veća Mile Isaković i predstavnici Vaterpolo kluba „Šabac Elixir“, predsednik Upravnog odbora Nenad Živanović i sportski direktor Nikola Car. Pored predsednika Jelenića savez su predstavljali generalni sekretar Nemanja Marijan I izvršni direktor Đorđe Đorđević.

- To je poslednji turnir u okviru priprema vaterolo reprezentacije za Olimpijske igre. Zahvalio bih se gradonačelniku na prijemu, Vaterpolo klubu Šabac koji nam je i do sada izlazio u susret, uvek su ovde bili idealni uslovi. Očekujem da će to da se nastavi i da ćemo na tom turniru imati pune tribine, da će kasnije deca više da se zainteresuju za vaterpolo – rekao je Jelenić

Predsednik VSS je još istakao:

-  Ovde u Šapcu su napravili stvarno idealne uslove za vaterpolo, letnji bazen koji je zimi pod balonom. Vrhunski uslovi za grad Šabac, decu Šapca. Ne moraju svi da postanu vrhunski vaterpolisti, ali je bitno da se bave sportom. Šabac je nekada bio poznat po rukometu, a sad i po vaterpolu.

Očekuje se nadmetanje pet- šest ekipa, a imena učesnika znaće se za desetak dana.

Izvor Glas Podrinja