UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
24.07.2019 15:07 Starost: 5 yrs

Kategorija: Gwangju 2019

SP Sutra sa Nemačkom

Foto OC 2019 agencija Yohap

Ostale su još dve utakmice za vaterpoliste Srbije na Svetskom prvenstvu u Gvandžuu, utakmice u kojima će pokušati da izbore što bolji plasman od 5. do 8. mesta.

Rival je u četvrtak ujutru u 7 časova po srednje evropskom vremenu ovde vrlo zapažena Nemačka. Pojačana nekadašnjim igračem Partizana Lukom Gilenom pružila je žestok otpor i Italiji i Hrvatskoj i pokazala da odavno nije imala bolji tim. U duel sa našom selekcijom ući će rasterećeni, svesni da su već ostvarili dobar rezultat.

Srbija je danas imala jedan trening, uveče je još jednom pogledan snimak susreta Hrvatska - Nemačka. Imali su šta naši igrači da vide.

- Najvažniji je naš prilaz utakmici. Protiv Španije nije bio dobar. Nije nevažno koja će nam pozicija pripasti na kraju. Ovaj tim ima perspektivu i najvažnije je da kao tim stičemo iskustvo. Nemci su odličan tim, pretili su Hrvatima do kraja utakmice. Imaju nekoliko vrnih igrača kao što su Štam i Gilen. Neće biti lako ali želimo da popravimo utisak i uspešno završimo šampionat - rekao je Sava Randjelović