UNIQA
Asseco SEE
DTD Ribarstvo

Nike
Myrtha Pools
Keel
Malmsten
Puls kardiolo�ki centar
Master Physical


RTS

Julius Meinl

Doncafe
20.02.2017 11:40 Starost: 7 yrs

Kategorija: Saopštenja

Obaveštenje delegatima

Poštovani DELEGATI,

Ovim putem vas podsećam da je Propozicijama Kupa Srbije 2016/2017 za mlađe takmičarske kategorije, kao i Pravilnikom o takmičenjima VSS, određeno da svi treneri koji sede na klupi ekipe svog kluba moraju imati uredno izdate licence, od strane nadležnog organa VSS, za vođenje ekipe na takmičenju.

Treneri koji ne poseduju navedenu licencu neće moći da sede na klupi ekipe za vreme utakmica u takmičenju i neće moći da budu upisani u Zapisnik utakmice u koji se unose svi treneri koji sede na klupi.

Takođe, svi takmičari moraju biti registrovani za svoj klub što se dokumentuje overenom takmičarskom legitimacijom za sezonu 2016/2017, koju izdaje Registraciona komisija VSS, sa upisanim lekarskim pregledom.

Takmičari koji ne poseduju navedenu takmičarsku legitimaciju neće moći da budu u sastavu ekipe i neće imati pravo nastupa na takmičenju.

Dužnost delegata kluba je da na tehničkom sastanku pre početka turnira dostavi spisak svih trenera i takmičara svog kluba koji će nastupiti na turniru delegatu TK VSS koji će utvrditi da li svi prijavljeni treneri i igrači ispunjavaju uslove za nastup na takmičenju.

Delegati TK VSS će ispunjenost uslova za nastup trenera i igrača na takmičenju utvrditi na osnovu spiska licenciranih trenera, izdatog od strane Komisije za licenciranje trenera VSS, odnosno na osnovu overenih registracionih legitimacija takmičara za sezonu 2016/2017 izdatih od strane Registracione komisije VSS koje će delegat kluba predati na uvid delegatu TK VSS na tehničkom sastanku pred početak turnira.

Za sva eventualna pitanja stojim vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,
Dejan Perišić s.r.
Komesar za takmičenja VSS